Buurtzorg Veenendaal

De beste zorg thuis - Verpleging en verzorging

Buurtzorg Veenendaal bestaat 5 jaar in april 2014


ballonnen uitnodiging

Begin april 2014 is het 5 jaar geleden dat Buurtzorg Nederland een team startte in Veenendaal. Vier verpleegkundigen durfden de sprong in het diepe aan. Buurtzorg Veenendaal was een feit.
Inmiddels zijn er 5 teams in Veenendaal werkzaam. Wij, als Buurtzorgmedewerkers gaan dat natuurlijk vieren met onze cliënten en relaties.

Op dinsdag 1 april zullen we met alle collega’s een gezellige middag doorbrengen in de Bombardon van Reinaerde. De mensen van daar zullen ons trakteren op een High Tea.

Op 3 april is er van 14.00 – 16.00 uur een gezellig samenzijn in “Onder Ons” in de Fluitersstraat 26 (het oude Leger des Heils gebouw), voor onze cliënten. Een kopje koffie of thee, een heerlijk stukje appeltaart en daarna een hapje en drankje. Er zal een optreden verzorgd worden door het VIGO-koor.
Voor vervoer kan gezorgd worden, als het nodig is wordt er ook voor vervoer gezorgd van mensen in een rolstoel.

Ook op 3 april is er van 17.00 – 19.00 uur in “Onder Ons” in de Fluitersstraat 26 (het oude Leger des Heils gebouw), een samenzijn voor de 1e lijn van de Zorg in Veenendaal. Huisartsenpraktijken, apotheek, fysiotherapie en anderen met wie wij als Buurtzorg contact hebben om de zorg van onze cliënten goed te laten verlopen, zijn uitgenodigd.
Wij hopen er, onder het genot van een hapje en een drankje, een gezellige middag van te maken. Jos de Blok, directeur van Buurtzorg Nederland, zal even in ons midden zijn om zijn visie op de toekomst van de zorg in Nederland met ons te delen.

Op 3 april zorgen de medewerkers van de Bombardon van Reinaerde voor de catering van de middag, zij hebben er heel veel zin in.